Black friday slutter om

Gratis fragt

Gratis fragt ved købe for over 299 DKK

Dag til dag reperation

Udføres fra dag til dag til fast lave priser

Finansiering

Attraktiv, nem & hurtig finansiering

Returret

14 dages returret på alle køb

Tilbud på Mountainbikes

Ingen produkter blev fundet matchende dit valg.

Shop Black Friday cykler hos Time2bike

Spar op til 47% på udvalgte produkter fredag, lørdag og søndag

Hos Time2bike fejrede vi Black Friday 2022 med vilde cykel tilbud, hvor du kunne spare på til 40% på udvalgte cykler og cykeludstyr. Tilbuddene galdt hele Black Weekend, dvs. fredag, lørdag og søndag d. 26.-28. november 2022 Så vi glæder os til at tilbyde lignende cykel tilbud til Black Friday 2023! Så længe der ikke er sne, så kan du stadig cykle om vinteren! Hvis du er på udkig efter Black Friday cykler på tilbud, så kig forbi denne side på Black Friday – husk, at tilbuddene først vil kunne ses på selve dagen.

Vi bestræber os på at kunne tilbyde cykler til ethvert behov. Derfor kan du både finde mountainbikes, citybikes, elcykler og racercykler hos os, både til mænd, kvinder og børn. Så uanset hvilken type cykel, som du drømmer om, så er der mulighed for at gøre et kup på Black Friday.

Kan du ikke vente? Tag et kig på vores cykel tilbud

Man kan måske godt blive lidt utålmodig, hvis man gerne vil have en cykel med det samme. Det forstår vi godt! Så hvis du er en af dem, der ikke kan vente til Black Friday, så kan du også altid finde gode cykel tilbud her.

Black Friday cykler til julegaver

Black Friday er en oplagt dag at købe julegaver, fordi du får cyklerne til de bedste priser. Når du køber en af vores cykler på Black Friday, så bliver den naturligvis leveret 100% samlet, så modtageren kan hoppe op på cyklen med det samme. Du kan endda også selv vælge en leveringsdato, så vælg gerne en dato i december, hvis det er nemmere for dig. Vores udvalg af Black Friday cykel tilbud giver dig mulighed for at gøre lidt mere ud af julegaven, uden at det går ud over dit budget. 

Hvorfor købe Black Friday cykler hos os?

På Black Friday kan du finde cykler på tilbud hos mange forskellige forhandlere, både online og i forretningerne. Hos Time2bike får du gratis fragt ved køb af en cykel, uanset om det er en cykel på tilbud eller en af vores andre cykler. Derudover kan du selv vælge, hvornår cyklen skal leveres. Bare skriv din ønskede leveringsdato, som en kommentar til din ordre. Ofte får du din nye cykel indenfor 1-2 hverdage, og den leveres selvfølgelig 100% samlet. Ønsker du at betale din cykel over længere tid, så tilbyder vi forskellige finansieringsordninger, som du kan læse om her.

Bag om Black Friday

Black Friday stammer oprindeligt fra USA, hvor det fejres dagen efter Thanksgiving, der fejres den sidste torsdag i november. I dag er det for mange af os en perfekt dag til at tage hul på julegaveindkøbene. Navnet kommer af det store antal mennesker, der samles for at få glæde af de gode tilbud. Men, der er ingen grund til at Black Friday skal være en stressende dag med lange køer. Du kan finde en masse gode tilbud online, hvor du kan tage dig god tid, og shoppe i hyggelige, hjemlige omgivelser.