Om os

Time2bike ApS er en cykelbaseret webshop, som også består af 2 fysiske butikker i Birkerød og Østerbro med tilhørende reparationsværksteder. Hos os finder du mærkevarecykler til Danmarks bedste priser. Du kan shoppe online og få leveret produkterne direkte til døren eller afhente dem i vores butikker. Vi leverer i hele Danmark med fri fragt ved køb over 299 kr.

I maj 2017 åbnede vi vores første butik i Birkerød, og i 2019 fik vi åbnet endnu en på Østerbro (se den fulde adresse nedenunder).

Vores sortiment af cykler spænder bredt, hvorfor vi bl.a. tilbyder damecykler, herrecykler, børnecykler og brugte cykler.

Bredt udvalg af cykler

Hos Time2Bike finder du alle de klassiske cykeltyper som citybikes, mountainbikes/full suspension, racercykler samt gravel- og crosscykler. Herunder finder du alle de kendte brands som: Trek, Raleigh, Norden, Cultima, Centurion, Merida, Winther, GT og mange flere. Derfor kan du være sikker på, at der helt sikkert er en cykel, som passer til din smag, og som lever op til dine forventninger. Både i vores webshop såvel som i vores fysiske butikker, kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af cykler.

Vi står klar med kompetent rådgivning i vores 2 butikker, på telefonen såvel som på vores webshop. De fleste af vores medarbejdere er uddannede cykelmekanikere, og derfor har de også kompetencerne til, at kunne svare på mere tekniske spørgsmål. Vi tilbyder desuden dag til dag reparation, og derfor kan du aflevere din cykel til reparation i en af vores 2 fysiske butikker; og så allerede dagen efter få den tilbage igen.

Cykelforhandler Østerbro

Er du bosat på Østerbro – eller i nærheden af Østerbro – kan du komme forbi vores fysiske butik på Æbeløgade 15 st. på Østerbro. Er du derimod bosat i Birkerød – eller omegn – har du mulighed for at komme forbi vores cykelbutik i Birkerød, hvor vi også tilbyder et stort udvalg af cykler.

Levering af cykel på kun 3 dage

Hos Time2Bike kan du være helt tryg ved at handle. Lige så snart du har bestilt en cykel hos os, får du din cykel leveret inden for 3 dage. Samtidig kan du vælge at få din nye cykel leveret på en bestemt dag ved blot at notere det som en lille kommentar til din ordre. Du vil få et opkald fra fragtmanden, inden din cykel leveres, så I nærmere kan aftale, hvor cyklen præcist skal leveres på adressen. Er du ikke hjemme, når cyklen leveres, kan I evt. aftale – enten skriftligt eller over telefonen – at fragtmanden placerer cyklen inde i garagen, hos naboen eller et helt tredje sted. Vores cykler leveres 100% samlet, og derfor kan du bruge din nye cykel med det samme, når den først er leveret.

Alt til din cykel – køb cykeludstyr hos Time2Bike

Hos Time2Bike har vi et bredt udvalg af cykeludstyr. Hos os kan du finde den perfekte cykelhjelm til børn og voksne.  Leder du efter andet cykeludstyr, så kan du også købe den bedste cykellås, gode cykellygter og en ny cykelkurv hos os. Hvis du f.eks. mangler en forsikringsgodkendt cykellås, så kan du finde den her.