Om os

Time2bike ApS er en cykelbaseret webshop, som også består af fysisk butik i Birkerød med tilhørende reparationsværksted. Hos os finder du mærkevarecykler til Danmarks bedste priser. Du kan shoppe online og få leveret produkterne direkte til døren eller afhente dem i vores butik. Vi leverer i hele Danmark med fri fragt ved køb over 299 kr.

Vores sortiment af cykler spænder bredt, hvorfor vi bl.a. tilbyder damecykler, herrecykler, børnecykler og brugte cykler.

Bredt udvalg af cykler

Hos Time2Bike finder du alle de klassiske cykeltyper som citybikes, mountainbikes/full suspension, racercykler samt gravel- og crosscykler. Herunder finder du alle de kendte brands som: Trek, Raleigh, Norden, Cultima, Centurion, Merida, Winther, GT og mange flere. Derfor kan du være sikker på, at der helt sikkert er en cykel, som passer til din smag, og som lever op til dine forventninger. Både i vores webshop såvel som i vores fysisk butik, kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af cykler.

Vi står klar med kompetent rådgivning i vores fysiske butik, på telefonen såvel som på vores webshop. De fleste af vores medarbejdere er uddannede cykelmekanikere, og derfor har de også kompetencerne til, at kunne svare på mere tekniske spørgsmål.

Vi tilbyder også dag-til-dag reparationsservice, så du kan nemt aflevere din cykel til reparation på vores værksted, som ligger på Hovedgaden 49, 3460 Birkerød.

Levering af cykel på kun 3 dage

Hos Time2Bike kan du være helt tryg ved at handle. Lige så snart du har bestilt en cykel hos os, får du din cykel leveret inden for 3 dage. Samtidig kan du vælge at få din nye cykel leveret på en bestemt dag ved blot at notere det som en lille kommentar til din ordre. Du vil få et opkald fra fragtmanden, inden din cykel leveres, så I nærmere kan aftale, hvor cyklen præcist skal leveres på adressen. Er du ikke hjemme, når cyklen leveres, kan I evt. aftale – enten skriftligt eller over telefonen – at fragtmanden placerer cyklen inde i garagen, hos naboen eller et helt tredje sted. Vores cykler leveres 100% samlet, og derfor kan du bruge din nye cykel med det samme, når den først er leveret.

Alt til din cykel – køb cykeludstyr hos Time2Bike

Hos Time2Bike har vi et bredt udvalg af cykeludstyr. Hos os kan du finde den perfekte cykelhjelm til børn og voksne.  Leder du efter andet cykeludstyr, så kan du også købe den bedste cykellås, gode cykellygter og en ny cykelkurv hos os. Hvis du f.eks. mangler en forsikringsgodkendt cykellås, så kan du finde den her.