Handelsbetingelser

Alle priser på vores hjemmeside er inkl. moms og andre afgifter, og er i danske kroner. Når du handler ved Time2bike på www.Time2bike.dk, indgås aftaler udelukkende på dansk. Ønsker du at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du til enhver tid sende en mail til Time2bike@yahoo.com og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig videre.

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Det gør Time2bike. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1000 kr., når dit Dankort misbruges ved brug af pinkoden. Ved de betalingsmuligheder, hvor der bliver lagt et gebyr oveni købesummen, fremgår det til enhver tid i parentes ud for hver betalingsmetode.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Time2bike eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.Time2bike.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret ved privatkøb efter købeloven, på alle produkter købt hos Time2bike.dk I de tilfælde, hvor det på hjemmesiden fremgår, at der er reklamationsret længere end 2 år, er dette en fabriksgaranti, som er stillet af producenten. Skulle en vare gå i stykker ved normalt brug, sendes den/eller afleveres i vores butik, så vidt det er muligt, i original emballage med alt tilbehør og manualer. Viser det sig, at varen ikke er i stykker, eller at fejlen ikke kan påvises ud fra kundens fejlbeskrivelse, vil varen blive returneret. Kunden vil derefter blive faktureret fra 250 kr. inkl. moms, såkaldt undersøgelsesgebyr, til dækning af værkstedsomkostninger. Derudover faktureres også porto og efterkravsgebyr dækkende den aktuelle vares vægt. Hvis der konstateres fejl, repareres varen eller ombyttes og sendes uden leveringsomkostninger tilbage til kunden.

For erhvervskunder gælder det, at der er 2 års reklamationsret på alle produkter købt hos Time2bike. Eventuelle fejl og mangler skal anmeldes til Time2bike, straks kunden har opdaget fejlen eller manglen. Viser det sig, at varen ikke er i stykker, eller at fejlen ikke kan påvises ud fra kundens fejlbeskrivelse, vil varen blive returneret. Kunden vil derefter blive faktureret fra 250 kr. inkl. moms til dækning af værkstedsomkostninger. Derudover faktureres også porto og efterkravsgebyr dækkende den aktuelle vares vægt. Erhvervskunder opnår ikke ny reklamationsret ved reklamation og ombytning. Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.

Personoplysninger & Persondata

For at du kan gennemføre et køb på www.Time2bike.dk, skal du som minimum oplyse om følgende: Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og email adresse. Dine oplysninger sælges ikke til tredjemand.

Disse oplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om hvilke produkter du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Herefter slettes oplysningerne.

Har du oprettet en konto til vores webshop, så bliver dine personlige oplysninger og ordreinformationer ikke slettet, med mindre du beder os om det.

Som registreret hos www.Time2bike.dk har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen, samt ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder er du sikret via persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed bedes rettet til kundeservice hos www.Time2bike.dk på mail: Time2bike@yahoo.com

ODR klagenævnet

Vi gør opmærksom på, at du kan klage til ODR klagenævnet efter EU-reglement. Du kan læse mere om det samt indgive klagen her http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved spørgsmål kontakt venligst Time2bike@yahoo.com

Fortrydelsesret

Time2bike yder 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på Time2bike webshop gældende fra den dag, hvor du modtager dine varer. Varen anses for leveret, når varen er lagt i forbrugerens postkasse, når den efter aftale med forbrugeren er lagt i et skur eller lignende, i forbrugerens have, eller når den er afleveret på forbrugerens arbejdsplads. Ved brug af pakkeautomat anses leveringen at være sket, når forbrugeren afhenter pakken. Ved afhentning i butikken anses varen for leveret, når forbrugeren eller forbrugerens repræsentant har afhentet varen.

Der er ikke fortrydelsesret, hvis varen er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg. Hvis en cykel efter ordre er eftermonteret med udstyr som f.eks. skærme, støtteben bagagebærer og lås, vil der blive beregnet og fratrukket et beløb for at få cyklen tilbage i original stand.

Du kan fortryde et køb, selvom du ikke har fået varen i fysisk besiddelse. For at få din betaling tilbagebetalt og bruge fortrydelsesretten, skal du kontakte Time2bike på telefon 32 16 29 30 / email Time2bike@yahoo.com, eller kigge forbi vores butik på Hovedgaden 49 3460 Birkerød.

Det er ikke nok at nægte modtagelsen, du skal aktivt give besked om fortrydelse ved at sende et postbesørget brev eller en e-mail. Når du har meddelt din fortrydelse til Time2bike, skal varen være sendt retur inden 14 dage.

Varen bedes sendes til vores butik:

Time2bike

Hovedgaden 49

3460 Birkerød

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Der gøres opmærksom på at enhver vare vil blive tjekket for værdiforringelse inden refundering af beløb. Ved en værdiforringelse, vil du blive kontaktet på den oplyste e-mail ved afgivelsen af køb. Ønsker du at beholde varen, eks. Hvis du mener værdiforringelsen synes for stor, kan varen gensendes, for egen regning, eller afhentes hos Time2bike: Hovedgaden 49 3460 Birkerød.

(Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet.) Dette gøres ved en overførelse til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registrerings nummer og konto nummer.

Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Fortrydelsesretten kan for enhver vare bortfalde, hvis det er klart, at åbning eller prøvning af varen har forringet eller forringer varens salgsværdi væsentligt. Derfor er det altid vigtigt at du beholder original indpakningen intakt, og pakker ind og ud yderst omhyggeligt.

Hvis du vil lave en indsigelse eller klage

Hvis du vil klage over dit køb, så skal du kontakte Time2bike på email Time2bike@yahoo.com. I så fald, at det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du finder maksimums- og minimumsbeløbsgrænser på klager samt gebyr for sagens behandling på Forbrugerklagenævnets hjemmeside: www.kfst.dk

Skulle du have yderligere spørgsmål vedrørende ordre afgivelse eller lignende er du meget velkommen til at sende os en mail på Time2bike@yahoo.com eller ringe til os på telefon 32 16 29 30

Vi gør vores bedste for at give jer en god oplevelse med Time2bike. Vi kæmper hver dag for, at blive bedre og for, at styrke vores sortiment.

Prisgaranti

Hos Time2bike kører vi IKKE med prisgaranti.

Med venlig hilsen,

Time2bike personale